onsdag 5. april 2017

Hvordan få gratis Pokecoins på Pokemon Go?



Hvordan få gratis Pokecoins på Pokemon Go?

Pokemon Go ble raskt det mest populære mobilspillet i 2016. Og det er fortsatt meget populært i Norge og verden over i 2017. Men en ting som irriterer mange, er at du må bruke penger på pokecoins for å kunne spille Pokemon Go til de fulle.

Og pokecoins koster penger, mye penger om du legger alt ihop. Her stopper det opp for mange, men heldigvis finnes det en løsning. For det finnes mange forskjellige metoder for å få tak i Pokecoins gratis.

Her på denne bloggen har viser jeg deg den beste metoden får å få gratis pokecoins på Pokemon Go.

Instruksjoner om hvordan du får Gratis Pokecoins:
  1. Gå til siden som skaffer deg Pokecoins. Klikk Her
  2. Skriv inn i Brukernavn og valgt OS på den mobile enheten (iOS, Android)
  3. Trykk på “koble til”, dette vil fortelle vår Generator hvor du skal sende de forespurte pokecoins.
  4. Velg en "survey" du vil fullføre, og fullfør denne.
  5. Etter denne "surveyen" er fullført, vil antallet pokecoins du valgte bli overtført til din Pokemon Go konto.


Hva er Pokemon Go?

Hvis du er en fan av Pokemon, er sjansen stor for at du allerede har installert og spilt Pokemon Go, som er raskt blitt en av de mest populære mobilspill til dags dato. Dette er et nytt program som bare har blitt lansert nylig, men er allerede ser stor suksess. Det har raskt blitt en verdensomspennende trend med titusenvis av installasjoner per dag. Dette spillet er unikt fordi det er en gratis å spille augmented-reality mobilspillet. Spillet lar deg lete etter Pokemons som vises i den virkelige verden, for så å prøve fange dem. Det er riktig, for å spille dette spillet, må du faktisk gå utenfor. Du kan laste ned spillet på den mobile enheten fra Google Play-butikken.


Pokemon Go Hack


Når du først begynner å spille spillet, vil du mest sannsynlig har mye moro. Dette spillet er trending som betyr at uansett hvor du er, er sjansen stor for at du vil møte andre Pokemon Go-spillere i den virkelige verden. Selve spillingen består av deg fange Pokemons, som er ganske enkelt, du må bare eventyr over hele verden (din by) og se etter Pokemon å fange. Dessverre har all god mobilspillet en ulempe, at nedsiden er vanligvis premien valuta og det er tilfelle her også. Pokecoins er premien valuta av dette spillet, kan de brukes til de fleste i-app låser. Heldigvis for deg, er det ingen grunn til å kjøpe dem, kan du generere dem gratis ved hjelp av vår online generator for Pokemon Go Hack.


Hvor nyttig er Pokecoins og hvorfor bruke en Pokemon Go Mynt Hack?


Disse gullmynter kan brukes til å kjøpe Pokeballs, potions og mye mer. Disse er ikke spesielle elementer brukes til kosmetiske formål kun, men disse kan faktisk hjelpe deg å få en kant over andre spillere dermed gjøre spillet litt Betale for å vinne. Dette er uheldig for player fordi de er nødt til å åpne opp lommeboken hvis de ønsker å forbli konkurransedyktige, eller tilbringe utallige timer sliping for disse ressursene.Det beste alternativet for å få gratis pokecoins er ved hjelp av dette online generator. Hvis du leser dette akkurat nå, og er i behov av premium valuta, anbefaler jeg deg å generere dem så fort som mulig, fordi dette vil etter hvert bli patchet av spillets utviklere og vil ikke fungere lenger. Så, hva venter du på? Gå videre og bruke denne Pokemon Go Hack!pokemon-go-lag


Vil du bli utestengt ved å bruke dette?


Som du kanskje allerede vet, har mye Pokemon Go-spillere vært perma-utestengt for bruk av juks eller utnytter. Heldigvis for deg, er online generator som du kan få tilgang til ovenfor ikke gjenkjent som en bedrager / utnytte, kan du bruke den uten å måtte bekymre seg om får kontoen din permanent utestengt. Ingen har noensinne rapportert motta et forbud ved hjelp av denne. Hvis du fortsatt er bekymret for dette problemet, så bare aktiver “Encryption” når du prøver å legge til dine ønskede Pokecoins. Dette vil legge et ekstra lag med anonimity, men du må vente minst 24 timer før de ressursene du har bedt om bli lagt til kontoen din.


Tips og triks du bør vite


Før du får din gratis pokecoins, bør du ta en titt på disse tipsene og triksene:Sørg for at du er forberedt før du spiller Pokemon Go. Som du kanskje vet, har Pokemon Gå en stor databruk, det er også et batteri rillefelt. Du kan finne ut at telefonen har blitt fullstendig tømt i løpet av et par timer. For å løse disse 2 problemene, anbefaler vi får et ekstra batteri, samt en egnet dataabonnement. Det er også svært viktig for å optimalisere databruk.


Forstå hva som fungerer best. Det finnes mange typer av Pokemon ute, 18 for å være nøyaktig, alle av disse fungerer annerledes. Hvis du er ny til serien, jeg sterkt anbefaler at du gjør deg kjent med alle typer styrke og svakhet, dette er avgjørende hvis du ønsker å vinne kampene dine.



Sørg for å fange hver nærheten Pokémon som du kan finne. Normalt kan dette være en dårlig idé, men hvis du bruker denne pokecoins hacke vil du aldri gå tom for Pokeballs. Å fange en pokemon vil gi deg XP og siden du har ubegrenset pokeballs du har råd til å fange opp alle Pokemon du møter.


Om du vvil hvite mer om hvordan du kan få gratis pokecoins, eller hvordan du raskt kommer deg lovlig til level 40, kan du sjekke dette ut her.
x

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar